Kookdemonstratie

Wij verzorgen ook kookdemo´s voor groepen of verenigingen. Tijdens deze kookdemo bereiden we enkelen gerechten. Waarvan na afloop door de deelnemers geproefd kan worden. Het max. aantal deelnemers per demo is 60 pers. U dient zelf zorg te dragen voor een ruimte waar gekookt kan en mag worden. Per deelnemer zorgt u zelf voor borden en bestek.

Workshops

Gezellig samen met college´s , vrienden of familie, onder deskundige leiding een Indonesische maaltijd op tafel toveren. Van te voren gaat u zelf op pad om de boodschappen te halen. Hierdoor maakt u kennis met de toko waar u de kruiden gaat halen.

Wij verzorgen de workshop bij u thuis of op een door u zelf gekozen locatie met een min. Aantal deelnemers van 10 personen tot een max. aantal deelnemers 30 personen. De kosten voor deze workshop zijn p.p. € 30,=.

Catering

Ook voor een catering voor een feestje e.d. kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen voor u een volledige rijsttafel bereid op de authentieke manier. Op aanvraag sturen wij u graag het menukeuze formulier en de bestellijst aan u toe. Een E-mail is reeds voldoende.


Powered bij Flexwebhosting